Μετέφεραν έγκυο στο Ηράκλειο και κατέληξαν στο… τμήμα

0
322
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σε αστυνομική υπόθεση εξελίχθηκε αεροδιακομιδή από τη Λέρο στο Ηράκλειο μιας 34χρονης Ιρακινής που διανύει τους πρώτους μήνες κύησης και κρίθηκε λόγω αναιμίας που εμφάνισε ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο τμήμα νοσοκομείου.

Το Εθνικό Συντονιστικό κινητοποίησε σούπερ πούμα που παρέλαβε τη γυναίκα με το σύντροφο και μεταφραστή της από τη Λέρο, με προορισμό το Ηράκλειο και συγκεκριμένα το Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όμως κατά τη διάρκεια της πτήσης, στη διασταύρωση στοιχείων της ελληνικής αστυνομίας ο σύντροφός της εμφανιζόταν σε προσωρινή λίστα κράτησης σε hot spot της Λέρου κάτι που σήμαινε ότι αν όντως επρόκειτο για το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν μπορούσε να μετακινηθεί ή και να ταξιδέψει με το ελικόπτερο.

Η περιπέτεια κατέληξε στο…τμήμα

Με την άφιξη στο αεροδρόμιο -εκτός από το ασθενοφόρο που μετέφερε τη γυναίκα στον αερολιμένα- έφτασε και περιπολικό που μετέφερε τον άνδρα αλλά και το πιλότο στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου. Η ταλαιπωρία και η σύγχυση κράτησε ευτυχώς μόνο για λίγη ώρα αφού διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για απλή συνωνυμία.

Έτσι ο πιλότος επέστρεψε στο σούπερ πούμε για να συνεχίσει και ο Ιρακινός επέστρεψε στο πλευρό της συντρόφου του.

ΠΗΓΗ: ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter