Με το Δήμο τα έβαλαν στο Κουμ Καπί για τους ελέγχους στην περιοχή

0
126

Χρησιμοποιώντας  καυστικές εκφράσεις εναντίον της Δημοτικής αρχής των Χανίων και σε έντονο ύφος, είναι η επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Δημήτρης Χατζηγεωργίου, εκ μέρους του Αναπτυξιακού Συλλόγου Κατοίκων και Επιχειρηματιών Παλαιού Κουμ Καπί, με αφορμή  τους ελέγχους που έγιναν στην περιοχή το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου και τα πρόστιμα τα οποία επιβλήθηκαν.

Αναλυτικά η επιστολή:

”Το τριήμερο της Παναγιάς (μεγάλη η χάρη της) έσκασαν μύτη στο Κουμ Καπι οι Χαρατζήδες εισπράκτορες του αρμόδιου Χαρατζήμπαση με εντολή να ρουφήξουν με τα πρόστιμα τους (διπλή γραμμή τραπεζοκαθίσματα) την τελευταία σταγόνα ελπίδας…

Εστάλησαν εκδικητικά από την Υψηλή Πύλη, διότι πριν 4 μέρες οι ραγιάδες διαμαρτυρηθήκαμε για την αθέτηση των υποσχέσεων τους να σουλουπώσουν το Κουμ Καπί στην ώρα του, εν όψη της τουριστικής σεζόν.

Τολμήσατε να διαμαρτυρηθείτε; Πάρτε να έχετε από ένα πρόστιμο, να πορεύεστε…

Οι ίδιοι που παραδέχονται ότι εδώ και χρόνια έχει εγκαταλειφθεί το Κουμ Καπί να σαπίζει στη σκουριά και να βουλιάζει. Οι ίδιοι που δυο τρεις μέρες πριν τον έλεγχο σε απάντηση για τα παράπονα μας παραδέχονται ότι πρέπει να “εξορθολογιστεί” η τιμή ζώνης τραπεζοκαθισμάτων στο Κουμ Καπι λόγω της εγκατάλειψης, έρχονται και επιβάλουν πρόστιμα με την άδικη τιμή που ισχύει. (από εποχής Βιρβιδάκη 2002)

Πως το λένε μωρέ αυτό το καουμποϊλίκι; Μαγκιά; Κατάχρηση εξουσίας; Ανοησία; Αναλγησία; Αδικία; Η όλα μαζί; Και για να μάθεις αγαπητέ δημότη για να πιάνεις στο στόμα σου τον αρμόδιο Χαρατζήμπαση να το πλένεις πρώτα!

ΥΓ: Την επόμενη φορά καθίστε να σας φτιάξουμε καφέ!

 

Εκ μέρους του Αναπτυξιακού Συλλόγου Κατοίκων και Επιχειρηματιών Παλαιού Κουμ Καπί,
Δημήτρης Χατζηγεωργίου”.