Με θεατρική παράσταση για τη Μικρασιατική Καταστροφή ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις «καλοκαίρι 2022» στο Πνευματικό Κέντρο Βιάννου «Περικλής Βλαχάκης»

0
18

Με θεατρική παράσταση για τη Μικρασιατική Καταστροφή ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις «καλοκαίρι 2022» στο Πνευματικό Κέντρο Βιάννου «Περικλής Βλαχάκης» με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης

Με θεατρική παράσταση σχετική με τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή ολοκληρώνονται οι «Εκδηλώσεις καλοκαίρι 2022» που οργανώνει το Πνευματικό Κέντρο Βιάννου «Περικλής Βλαχάκης» με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου στις 9 το βράδυ θα δοθεί η θεατρική παράσταση «Σταθούλα. Ράφτρα εκ Πόντου», με την Μαρινέλλα Βλαχάκη.

Οι φετινές εκδηλώσεις περιλάμβαναν την παρουσίαση των εκδόσεων του Πνευματικού Κέντρου, συναυλίες που αφορούν το έντεχνο ελληνικό και παραδοσιακό τραγούδι, προβολή ντοκιμαντέρ για την υφαντική, μέρος του οποίου γυρίστηκε στη Βιάννο, εργαστήρια που απευθύνονται σε παιδιά σχολικής ηλικίας με επιστημονική διαθεματική προσέγγιση και κλείνουν με την θεατρική παράσταση με τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter