Με πτήσεις για Θεσσαλονίκη και Μόσχα η Ellinair στα Χανιά | φωτό και video

0
285

Tο πτητικό πρόγραμμα της αεροπορικής εταιρείας Ellinair στα Χανιά, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Πέμτης σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο SAMARIA.

Στην εκδήλωση, που τελέστηκε υπό την αιγίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ελπίδα Τσιτσιρίδη, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Γιώργος Λιμπινάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων, Μανόλης Γιαννούλης, ο πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ηρακλείου, Νίκος Χαλκιαδάκης καθώς και εκπρόσωποι και φορείς από το χώρο του τουρισμού.

Η αεροπορική εταιρεία Ellinair του Ομίλου Μουζενίδη, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι, μετά τις ήδη υπάρχουσες ναυλωμένες πτήσεις (τσάρτερ) προς τη Μόσχα, θα ξεκινήσει από τις προσεχείς ημέρες και πτήσεις από το αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων προς τη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά τις πτήσεις για τη “Νύμφη του Βορρά”, θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την Εβδομάδα, κάθε Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο, με μεγάλη πιθανότητα να συνεχιστούν και μετά το Σεπτέμβριο. Παράλληλα στην ομιλία του ο εμπορικός διευθυντής (comercial director) της Ellinair, Σταύρος Δαλιάκας, τόνισε ότι προς το παρόν δεν είναι στα σχέδια της εταιρείας η έναρξη πτήσεων προς το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος της Αθήνας, άφησε πάντως ένα ανοιχτό “παράθυρο” για το μέλλον.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Δαλιάκας, η Ellinair δεν είναι μία low cost εταιρεία.

Πρόκειται για μία θυγατρική εταιρεία του Mouzenidis Group, που ιδρύθηκε το 1995 στη Θεσσαλονίκη και καλύπτει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών όπως αεροπορικές μεταφορές, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, και πολλά είδη τουρισμού, όπως θρησκευτικός, εκαπαιδευτικός, συνδεριακός, ιατρικός, γαμήλιες τελετές, παιδικές κατασκηνώσεις, υπηρεσίες cargo, υπηρεσίες φύλαξης, αγοραπωλησία και κατασκευή ακινήτων, ιστιοπλοϊκά ταξίδια, διαδικτυακή πύλη για τη γούνα Καστορίας, παραγωγή κρασιού και ελαιολάδου, αλλά και VIP υπηρεσίες. 

Κατά τον Χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων, Μανόλης Γιαννούλης, επεσήμανε ότι “είναι πολύ ευχάριστο ότι ξεκίνησε φέτος να δραστηριοποιείται μία πολλά υποσχόμενη εταιρεία, φέτος με Μόσχα-Χανιά και πρόσφατα έβαλε τα τρία δρομολόγια Θεσσαλονίκη Χανιά και ευελπιστούμε πως ο πρόεδρος και τα στελέχη του θα αποφασίσουν να προσθέσουν σύντομα και άλλα δρομολόγια”.