Με ποιον υποψήφιο θα διεκδικήσει έδρα στα Χανιά το ΚΙΝΑΛ;

0
213

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή, επιδιώκει να κατεβάσει ως υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Νομό στις επόμενες εθνικές εκλογές, ο Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Ανδρουλάκης, με στόχο η έδρα που κατέχει ο ΣΥΡΙΖΑ να περάσει στο κόμμα του.

Αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμα της η ηλεκτρονική ιστοσελίδα afrodioikisi.gr, αναφέροντας ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ιδιαίτερα ισχυρός στα Χανιά, καθώς στις εσωκομματικές εκλογές έλαβε πολύ υψηλά ποσοστά.

Άλλωστε αναφέρει το δημοσίευμα,  “τυγχάνει τις απολύτου στήριξης του δημάρχου της πόλης Παναγιώτη Σημανδηράκη”.

Στρατηγικός στόχος, του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής είναι να καταφέρει η έδρα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που κατέχει σήμερα ο Παύλος Πολάκης,  εάν είναι δυνατόν να περάσει στο κόμμα του, αναφέρει το δημοσίευμα.

Το δημοσίευμα, αναφέρει ακόμη ότι στο ΚΙΝΑΛ υπάρχει η εκτίμηση ότι ο  αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ Νίκος Καλογερής, “μπορεί να προκαλέσει ισχυρό ρήγμα στον σκληρό πυρήνα των ψηφοφόρων του Παύλου Πολάκη”, καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά “είναι βέρος Κρητικός, με πολλές κουμπαριές και σοβαρή παρουσία στα κοινά κάτι που τον έχει κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στην έδρα του Πολάκη, τα Σφακιά”.