Με όνειρα και ελπίδες ξεκίνησε η νέα Σχολική χρονιά στο Οροπέδιο Λασιθίου

0
17

Με τον καθιερωμένο αγιασμό σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, το νέο σχολικό έτος, με όνειρα και ελπίδα για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Στην τελετή του Αγιασμού παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης και οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Τζιράκης,Γιώργος Στρατάκης, Χάρης Κοντογιάννης, Νικηφόρος Γερακάκης και πολλοί γονείς.
Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι ευχήθηκαν σε μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα κοντά τους σε ότι χρειαστεί.

Στο μήνυμά του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Τζιράκης αναφέρει τα εξής:
«Εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά. Ένας νέος κύκλος μάθησης αρχίζει για τους μαθητές του Δήμου μας με όνειρα, φιλοδοξίες, με προοπτικές προόδου και επιτυχίας.

Ας συνεργαστούμε, λοιπόν, όλοι μαζί, γονείς και εκπαιδευτικοί, για να δημιουργήσουμε αυριανούς πολίτες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα και κοινωνική ευαισθησία, για να βάλουμε έτσι τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο. Η κοινή μας αγάπη για τους μαθητές των Σχολείων μας ας είναι ο φωτεινός φάρος όλων των προσπαθειών μας!
Εμείς θα είμαστε δίπλα σας διεκδικώντας και αξιοποιώντας κάθε δυνατή χρηματοδότηση για να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας.

Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία».

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter