Με λιγότερες ομάδες φέτος το Κύπελλο της ΕΠΣ Χανίων.

0
81
??????????????

Με βάση την ενημέρωση που προκύπτει από την προκήρυξη του Κυπέλλου που δημοσιοποίησε την Τετάρτη η ΕΠΣΧ οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή είναι 29, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια όπου έπαιρναν μέρος 32 ομάδες. Είναι δεδομένο ότι 19 ομάδες από την Α’ Κατηγορία δήλωσαν συμμετοχή (ο Άρης Βουκολιών δεν δήλωσε), αλλά από εκεί και πέρα δεν διευκρινίζεται από τις άλλες κατηγορίες ποιοι συμμετέχουν (αναμένεται όπως κάθε χρόνο να συμμετέχει και ο Ερασιτέχνης Πλατανιάς).

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής, έπειτα από κλήρωση θα δημιουργηθούν έξι όμιλοι των τεσσάρων και ένας των πέντε, όπου θα αναμετρηθούν σε έναν γύρο. Στην επόμενη φάση θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου (14) και για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 16 ομάδων που απαιτείται για τη β’ φάση θα πάρουν την πρόκριση και οι δύο καλύτεροι τρίτοι των ομίλων. Από εκεί και πέρα οι επόμενες φάσεις (“16”, προημιτελική και ημιτελική φάση, τελικός) θα είναι νοκ-άουτ.

ΤΡΕΙΣ “ΜΕΓΑΛΟΙ” ΣΤΗΝ 11ΑΔΑ

Σε σχέση με τη συμμετοχή των “μεγάλων” στην ενδεκάδα κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί μέχρι τρεις ποδοσφαιριστές άνω των 33 ετών, γεννηθέντες δηλαδή πριν από την 1-1-1984.

ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Όπως αναφέρει η προκήρυξη τα δύο διαγωνιζόμενα σωματεία είναι υπόχρεα από κοινού για την εξόφληση των εξοδολογίων διαιτητή, παρατηρητή διαιτησίας και γιατρού στο ημίχρονο του αγώνα. Ένα δεν εξοφληθούν τα παραπάνω στο ημίχρονο ο διαιτητής –βάσει όσων αναφέρει η προκήρυξη- είναι υποχρεωμένος να μην ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο.

ΠΗΓΗ: athlitiko.gr

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter