Με Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές

0
55

Με Λατινικά – Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών, Χημεία– Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας – Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές
Εξετάσεις για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων.

Αν και οι Πανελλαδικές εξετάσεις ολοκληρώνονται την ερχόμενη Τρίτη, με το μάθημα της Βιολογίας, στην ουσία οι υποψήφιοι για Ιατρικές σχολές βρίσκονται στην αρχή, καθώς χημεία και βιολογία αποτελούν μαθήματα «κλειδιά» για την είσοδο στις συγκεκριμένες σχολές όπως λένε χαρακτηριστικά καθηγητές.

Χθες οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ διαγωνίστηκαν σε: Ανατομία- Φυσιολογία ΙΙ, Ηλεκτροτεχνία 2, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο. Οι εξετάσεις για τους μαθητές των ΕΠΑΛ ολοκληρώνονται την Πέμπτη 21 Ιουνίου. Από 22 έως 30 Ιουνίου θα διενεργηθούν οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα για υποψηφίους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Σε ότι αφορά στα μαθήματα που ήδη έχουν εξετασθεί οι υποψήφιοι, τα μαθηματικά φαίνεται ότι δυσκόλεψαν τους υποψηφίους ενώ διαβαθμισμένης δυσκολίας κρίθηκαν τα θέματα στο μάθημα της Φυσικής για τις φετινές Πανελλαδικές, καθώς εκτιμάται ότι απευθύνονταν σε καλά προετοιμασμένους μαθητές και απαιτούσαν την κατανόηση των εκφωνήσεων και ζητούμενων.

Όσον αφορά στα θέματα της Ιστορίας κρίνονται βατά, καθώς καλύπτουν βασικά κομμάτια της εξεταστέας ύλης, ενώ στο ίδιο επίπεδο με τα περσινά ήταν τα θέματα στο μάθημα των Αρχών Προγραμματισμού.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter