Με επιτυχία το 1ο Τουρνουά “Φιλίας” Κ10

0
7

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Τουρνουά “Φιλίας” Κ10 του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά, τη Δευτέρα (24/02).

Το Αθλητικό Κέντρο της Χαρωδιάς γέμισε από παιδικά χαμόγελα, στο πλαίσιο του Τουρνουά των τμημάτων Κ10 των Ακαδημιών που συμμετέχουν στο Δίκτυο της ΠΑΕ Χανιά.

“Οικοδέσποινα” της διοργάνωσης ήταν η Ακαδημία Θησέας – ΑΟ Περιβολίων, ενώ οι αγώνες έγιναν υπό την επίβλεψη του τεχνικού διευθυντή Βασίλη Παπαδάκη και του τεχνικού συμβούλου Γιώργου Αμανατίδη.

Το πρόγραμμα άρχισε με το σεμινάριο “Ευ Αγωνίζεσθαι”, όπου ο Β. Παπαδάκης μίλησε στα παιδιά για το “τίμιο παιχνίδι”, τα “ΝΑΙ” και “ΟΧΙ” στο ποδόσφαιρο και τη ζωή, κομμάτι ιδιαίτερα σημαντικό σε αυτές τις ηλικίες, κάνοντας αναφορά στην κοινή πορεία του αθλητισμού και του πολιτισμού, με ρίζες χιλιάδες χρόνια πριν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και στο ποδόσφαιρο που παιζόταν σε μία αρχική μορφή του στην Αρχαία Ελλάδα.

Ακολούθησαν οι αγώνες μεταξύ όλων των τμημάτων που συμμετείχαν (Θησέας, Κρ. Αστέρας/ΑΟΧ, ΕΘΚ, Κισσαμικός, Λέοντες) αλλά και οι εργασίες των παιδιών (“Ευ αγωνίζεσθαι” και “Γίνε προπονητής”) υπό την επίβλεψη των προπονητών τους.

Τα παιδιά των Ακαδημιών του Δικτύου της ΠΑΕ Χανιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο με μοναδικό στόχο τη χαρά και τη διασκέδασή τους, αλλά και μέσα από παράλληλες δράσεις και το ίδιο το παιχνίδι να διδαχθούν “Μαθήματα Ζωής”.