Με ένα μήνυμα δίνουμε ελπίδα και φτερά στους μικρούς αγγέλους …

0
38

Στο πλαίσιο ράδιο-μαραθώνιου που τρέχει αυτή τη στιγμή με πρωτοβουλία του ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ υπότην αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και του Εργατικού Κέντρου για τησυγκέντρωση χρημάτων υπέρ της αποπεράτωσης του παιδικού ξενώνα «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ»ζητάμε και τη δική σας συνδρομή για την υλοποίηση ενός τόσο αναγκαίου έργου για τα παιδιά πουβρίσκονται σε κίνδυνο.

Μια ανάγκη που δημιουργήθηκε προκειμένου να στηρίξει παιδιά χωρίς γονική μέριμνα και οικογενειακόπεριβάλλον ,που γνώρισαν την εγκατάλειψη και κακοποίηση από τα πρώτα λεπτά της ζωής τους. Το «Σπίτι των Αγγέλων» θα είναι το πρώτο σπίτι στην Κρήτη φιλοξενίας μικρής ομάδας παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο και θα υποστηρίξει την εναλλακτική φροντίδα παιδιών με καινοτόμες πρακτικέςμε απώτερο στόχο την ανάδειξη του θεσμού της αναδοχής .

Με την ελπίδα άλλο ένα βήμα πιο κοντά για την ολοκλήρωση του ξενώνα που θα στεγάσει τους μικρούςαγγέλους να έχει επιτευχθεί το Ράδιο Κρήτη, σας καλεί να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή και τον Ραδιο-μαραθώνιο αγάπης και προσφοράς. Η παραπάνω δράση έχει ξεκινήσει από τις 26 Δεκεμβρίου 2017,στις 9:00 π.μ., και θα ολοκληρωθει στις 29 Δεκεμβρίου 2017, στις 5:00 μ.μ., και κινείται σε δύο άξονες:

1. Μέσω της ενεργοποίησης της υπηρεσίας με την ονομασία «ΠΡΟΣΦΕΡΩ» των εταιριών κινητήςτηλεφωνίας COSMOTE, VODAFONE, & WIND ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε., όπου θα μπορούν οι συνδρομητέςνα στέλνουν μήνυμα γράφοντας τη λέξη ΣΠΙΤΙ στο 54234 (το κόστος θα είναι 1 ευρώ + ΦΠΑ)ενισχύοντας την αποπεράτωση του παιδικού ξενώνα το «Σπίτι των Αγγέλων».

2. Μέσω κατάθεσης χρημάτων στον ειδικό λογαριασμό της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής
Τράπεζας. (IBAN: GR4608700980000300002808696).Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί ώστε οι μικροί άγγελοι που περιμένουν μια στοργική αγκαλιάκαι ένα χάδι να βρουν επιτέλους το δικό τους σπίτι… Το σπίτι που ταιριάζει σε … Αγγέλους..