Με ελικόπτερο οι έρευνες για τον 70χρονο από τα Σφακιά- Εκδόθηκε Silver Alert

0
273

Μεγαλώνει η αγωνία της οικογένειας του  70χρονου Παντελή Δουρουντάκη, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το βράδυ της Τετάρτης, από την Χώρα Σφακίων. 

Και το Σάββατο δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα οι έρευνες που συνεχίστηκαν για τρίτη ημέρα από τις Αρχές και τους κατοίκους των Σφακίων, για τον εντοπισμό του. 

Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα Κυριακή με το πρώτο φως της ημέρας, από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και κατοίκους των Σφακίων, που «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή, αναζητώντας τα ίχνη του 70χρονου.

Από τις έρευνες αποσύρθηκε η ΕΜΑΚ ενώ μετά από αίτημα της Αστυνομίας σηκώθηκε και ελικόπτερο, προκειμένου να ελέγξει από τον αέρα κάποιες περιοχές, μήπως και εντοπίσει το  αυτοκίνητο του ηλικιωμένου, ένα παλαιού τύπου τζιπ Mitsoubishi Pajero, χρώματος κυπαρισσί το οποίο και αυτό δεν έχει ακόμη βρεθεί.

Παράλληλα οι αστυνομικοί ερευνούν και τις κάμερες της διαδρομής από Σφακιά μέχρι τα Χανιά, για να δουν εάν έχει περάσει από εκεί το αυτοκίνητο.

Μετά από αίτημα των οικείων του εκδόθηκε Silver Alert, με την ελπίδα ότι κάποιος μπορεί να έχει δει κάτι που θα βοηθήσει στον εντοπισμό του εξαφανισμένου άντρα. 

Ο 70χρονος Παντελής Δουρουντάκης την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, μπλε τζιν παντελόνι και καφέ αρβύλες. 

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει είτε με την Αστυνομία, είτε με τη Γραμμή Ζωής στο 10-65.