Μάγεψε το κοινό η Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου

0
20

Μια ακόμα επιτυχημένη συναυλία αυτή τη φορά Στην Τύλισο, στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» – Κώστας Μαμουλάκης, βρέθηκε η Δημοτική Χορωδία ενηλίων του Δήμου Μαλεβιζίου.

Η συναυλία της χορωδίας μάγεψε το κοινό με την επιλογή των τραγουδιών. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Με μαέστρο την Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη οι χορωδοί κατάφεραν να μαγέψουν το κοινό και να το ταξιδέψουν με όμορφες μελωδίες, σε έναν εξαίσιο χώρο, το αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» στην Τύλισο.

Τη συναυλία παρακολούθησε μεταξύ άλλων και ο Αρχιερατικός Επίτροπος, Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Μαλλιωτάκης ο οποίος ευχαρίστησε εκ μέρους των κατοίκων της Τυλίσου όλα τα μέλη της χορωδίας για το εξαιρετικό αποτέλεσμα, καθώς και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης με στελέχη της Δημοτικής Αρχής, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η Δημοτική μας Χορωδία, είναι μια κυψέλη πολιτισμού που μας δημιουργεί υπέροχα συναισθήματα σε κάθε της εμφάνιση.

Η μαέστρος Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, τα μέλη της χορωδίας είναι πραγματικά ταλέντα και σε κάθε τους εμφάνιση, εντός ή εκτός Ελλάδας, μας κάνουν υπερήφανους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους, όπως επίσης στους συνεργάτες μου, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Μανώλη Παπαδομανωλάκη και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Πολιτισμού Άννα Φραντζεσκάκη, για την οργανωτική επιτυχία του όλου εγχειρήματος».