Μάγεψε η ελληνική αποστολή από τα Χανιά στους Διεθνείς αγώνες Hung Gar Kung Fu στην Ιταλία

0
352

Αποσπώντας πολύ καλές κριτικές από τους εξεταστές-δάσκαλους του Hung Gar Kung Fu, επέστρεψε την Δευτέρα το βράδυ η Ελληνική αποστολή από το φεστιβάλ που έγινε στο Αβελίνο της Ιταλίας. Να θυμίσουμε πως σε αυτή την πολεμική τέχνη δεν υπάρχουν μετάλλια και θέσεις. Οι μαθητές εξετάζονται στην γνώση και τις αρμονικές κινήσεις του Hung Gar και τον βαθμό τελειότητας της παρουσίασής του μπροστά στους εξεταστές.

Οι τελευταίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την παρουσίαση της Ελληνικής αποστολής, συγκαταλέγοντάς την ανάμεσα στις καλύτερους του κόσμου.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση της σχολής:

«Άλλη μια συμμετοχή στο καθιερωμένο πλέον Ιταλικό πρωτάθλημα αγώνων LAM SAI WING HUNG GAR KUEN FESTIVAL ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η ομάδα μας με καθοδηγητή τον sifu Ιωάννη Σταματουλάκη και assistant την Ειρήνη Μαστροσηφάκη καθώς και έναν μεγάλο αριθμό γονέων που θέλησαν να συνοδεύσουν τους μαθητές στο τουρνουά και να βιώσουν από κοντά αυτή τη ξεχωριστή εμπειρία,ταξίδεψαν και φέτος στην Ιταλία για την ανταλλαγή γνώσεων και εκπαιδευτικού υλικού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά σε αυτό το σημείο τους μαθητές μας που με πολύ κόπο προετοιμάστηκαν για αυτή τη τόσο σημαντική εμπειρία και μας έκανα περήφανους μέσα από τις επιδείξεις του και τις γενικότερες επιδόσεις τους στις φόρμες του παραδοσιακού Hunk Kuen.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς για τη στήριξη και την αγάπη που μας έδειξαν καθ’όλη τη διάρκεια των προπονήσεων και της συμμετοχής στο τουρνουά.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον sifu μας @ Sifu Massimo Iannaccone Lam και γιο του grandmaster @Chun Fai Anthony Lam , για τη πολύτιμη βοήθεια του και τη συνεχή προσφορά γνώσεων στην αρχαία τέχνη του Hunk Kuen.

Επιστρέψαμε λοιπόν στη Κρήτη με πολύ ευχάριστες αναμνήσεις, ανανεώνοντας τις ήδη εξαιρετικές μας σχέσεις με τις υπόλοιπες σχολές kung fu Hung Gar και εμπλουτίσαμε τη διδακτέα μας ύλη στο παραδοσιακό Hunk Kuen».