Μ. Βουλουδάκης: Στην εποχή μας δεν υπάρχουν «φεουδάρχες» που κρατάνε «κλειδιά»

0
183

Στην εποχή μας οι πόλεις και τα χωριά δεν έχουν «κλειδιά»… Στο μεσαίωνα είχαν, και τα κρατούσαν φεουδάρχες. Δεν μπορώ να φαντασθώ ότι υπάρχουν σήμερα πολιτικοί με τέτοιες αντιλήψεις…Κανείς δε δικαιούται να αμαυρώνει την εικόνα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και να τη συνδέει με απηρχαιωμένα σκεπτικά και μεθοδεύσεις», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση που έκανε το πρωί της Δευτέρας, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ κ. Μανούσος Βολουδάκης. 

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Βουλουδάκη:

Στην εποχή μας οι πόλεις και τα χωριά δεν έχουν «κλειδιά». Ευτυχώς! Στο μεσαίωνα είχαν, και τα κρατούσαν φεουδάρχες. Δεν μπορώ να φαντασθώ ότι υπάρχουν σήμερα πολιτικοί με τέτοιες αντιλήψεις. Και αν έχουν τέτοιες αντιλήψεις παρατρεχάμενοι πολιτικών και τις διαρρέουν σε παπαγαλάκια, πάλι ευθύνη των πολιτικών είναι να τους μαζέψουν.

Γιατί κανείς δε δικαιούται να αμαυρώνει την εικόνα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και να τη συνδέει με τέτοιου είδους απηρχαιωμένα σκεπτικά και μεθοδεύσεις.

Η κυβέρνηση αυτή, με δυναμισμό και αποτελεσματικότητα, με εξαιρετικά ως σήμερα δείγματα γραφής, μας οδηγεί στο μέλλον. Όχι στο παρελθόν που ενδεχομένως κάποιοι νοσταλγούν.