Μ. Βλαχάκης: Δήμαρχε φτιάξε και πλωτές εξέδρες για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα. Προλαβαίνεις!!!

0
190

Με ένα μία ειρωνικό κείμενο που έχει αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην Αντιδήμαρχος και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, σχολιάζει την αλλαγή στάσης του Δημάρχου και νυν Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, σε ότι αφορά την άρση της απαγόρευσης στάθμευσης των οχημάτων στην Πλατεία Κατεχάκη, του ενετικού λιμένα, κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών.

Γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Βλαχάκης: 

Ήταν δίκαιο, έγινε πάρκινγκ.

Κύριε Βάμβουκα, ως άνθρωπος της Ελεύθερης Οικονομίας οφείλετε να γνωρίζετε ότι η απόφαση του κύριου Λιμενάρχη, η οποία επιτρέπει την στάθμευση στην Πλατεία Κατεχάκη, δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού!!!

Είναι προφανές ότι με την εφαρμογή της, οι καταστηματάρχες πέριξ της Πλατείας Κατεχάκη ευνοούνται  σε σχέση με τους επιχειρηματίες της Πλατείας Γιαλι Τζαμί, καθώς και σε σχέση με αυτούς της Πλατείας Συντριβανιου κτλ.

Κύριε Βάμβουκα, σας προτρέπω, αφήστε την αγορά να λειτουργήσει ελεύθερα……Ανοίξτε όλες τις πλατείες του Ενετικού Λιμένα στα τροχοφόρα, και εάν αυτές αποδειχτούν λίγες, μην διστάσετε να δημιουργήσετε πλωτές εξέδρες για να παρκάρουν οι Χανιώτες. Έχετε αρκετούς μήνες μέχρι τις εκλογές ώστε να μετατρέψετε το μνημείο σε απέραντο Πάρκινγκ .

Φιλικά, ο πρώην (συν);εργάτης και υπογράφων την κανονιστική απόφαση κυκλοφοριακής ρύθμισης του Ενετικού Λιμένα, που σήμερα στο βωμό των εκλογών, την υποβαθμίζετε σε κουρελόχαρτο.