Μ. Σκουλάκης: Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος | Θα είμαι παρών στα Χανιά (φώτο & video)

0
241

Την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος, αλλά να παραμείνει επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, χωρίς να παραιτηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο μέχρι τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, γνωστοποίησε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής,  ο πρώην Δήμαρχος Χανίων και επί σειρά ετών υπουργός και βουλευτής Μανώλης Σκουλάκης.

Ο πρώην Δήμαρχος μάλιστα έκανε γνωστό απαντώντας σε σχετική ερώτηση του kriti24.gr, ότι δεν σκοπεύει να δώσει… δακτυλίδι, υποστηρίζοντας κάποιον από τους υποψηφίους Δημάρχους, που θα προέρχονται από τον πολιτικό του χώρο.

Όπως είπε βασικός λόγος της απόφασής του, είναι ο Νόμος «Κλεισθένη» που ορίζει πως οι εκλογές θα γίνουν με την απλή αναλογική. «Περίμενα να δω τι θα κάνει η κυβέρνηση με το νέο νόμο. Προωθεί την πολυδιάσπαση στους Δήμους, ο Δήμαρχος θα είναι πλέον μόνο δημαρχεύων», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουλάκης.

Ο πρώην Δήμαρχος Χανίων εξαπέλυσε βολές εναντίον του Δημάρχου Τάσου Βάμβουκα και άσκησε έντονη κριτική στο έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής, ενώ υποστήριξε το έργο που έγινε επί δικής του δημαρχίας. 

Από τα βέλη του δεν ξέφυγε ούτε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης σε ότι αφορά τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Ο πρώην Υπουργός επεσήμανε ότι είναι απαράδεκτο να μείνουν εκτός τα τμήματα Χανιά-Κίσσαμος και Αγ. Νικόλαος-Σητεία, καλώντας τον Υπουργό να αλλάξει την απόφασή του, αλλά και τον περιφερειάρχη Κρήτης να πιέσει προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Στην τοποθέτησή του ο  Μανώλης Σκουλάκης, τόνισε πως θα είναι παρών όπως ήταν πάντα και θα παρακολουθεί από κοντά τα θέματα του Νομού. 

Publiée par Kriti24 sur Vendredi 10 août 2018

 

Σε ό,τι αφορά ενεχόμενη υποψηφιότητά του στις επόμενες εθνικές εκλογές ο κ. Σκουλάκης ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει να είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι έχει γίνει με τον πολιτικό φορέα στον οποίο ανήκει, μία σοβαρή συζήτηση ώστε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Ο πρώην Δήμαρχος αναφέρθηκε και στην συνάντηση που είχε με τα μέλη της δημοτικής του παράταξης το απόγευμα της Πέμπτης. Για συμβούλους που είτε έχουν ήδη προσχωρήσει σε άλλη παράταξη, ο κ. Σκουλάκης είπε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα της επιλογής και κρίνεται.