Λεοπάρδαλη κατασπάραξε 3χρονο αγόρι ζωντανό σε πάρκο για σαφάρι

0
181

Τραγικό θάνατο στα δόντια μίας λεοπάρδαλης βρήκε ένα 3χρονο παιδί σε πάρκο για σαφάρι στην Αφρική, με την νταντά του να κοιτάζει τρομοκρατημένη το φρικτό θέαμα.

Σύμφωνα με το 9news.com.au, το οποίο επικαλείται την εφημερίδα The Sun, το αγόρι με την νταντά του βρίσκονταν στο Εθνικό Πάρκο Queen Elizabeth National Park στην Ουγκάντα, όταν η λεοπάρδαλη το άρπαξε και το έσυρε στους θάμνους.

Ό,τι απέμεινε από το άτυχο αγοράκι βρέθηκε το Σάββατο, ενώ η λεοπάρδαλη δεν έχει εντοπιστεί.

«Η νταντά άκουσε τα ουρλιαχτά του παιδιού, που καλούσε σε βοήθεια, προσπάθησε να παρέμβει αλλά ήταν πολύ αργά, η λεοπάρδαλη το είχε πάρει μαζί της στους θάμνους. Ξεκίνησε έρευνα, στη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν, την επόμενη ημέρα, τα απομεινάρια του σώματος του παιδιού» όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος του πάρκου.

«Αναζητούμε τη λεοπάρδαλη με στόχο να την πιάσουμε και να την απομακρύνουμε επειδή εφόσον έφαγε μία φορά ανθρώπινο κρέας, είναι υψηλός ο πειρασμός να ξαναφάει άνθρωπο. Γίνεται επικίνδυνη» πρόσθεσε.

Το εν λόγω πάρκο είναι δημοφιλής προορισμός για τους τουρίστες.

Η τρομακτική επίθεση σημειώνεται μία εβδομάδα αφότου ένα λιοντάρι άρπαξε κι έσυρε στους θάμνους τον ιδιοκτήτη πάρκου για σαφάρι στη Νότια Αφρική (διαβάστε περισσότερα εδώ). Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που το μεγάλο αιλουροειδές βούτηξε τον 71χρονο Mike Hodge, από το Marakele Animal Sanctuary, με αποτέλεσμα εκείνος να τραυματιστεί.

Το λιοντάρι θανατώθηκε.

Πηγή: newsbeast.gr