Λαμπρά «γενέθλια» για το κατάστημα CANDIA στα Χανιά – Oι τυχεροί της κλήρωσης του event (φώτο)

0
87

Ήταν μια βραδιά με πολύ κέφι, εκπλήξεις και υπέροχα δώρα!

Η επιτυχημένη πορεία της CANDIA στα Χανιά, επισφραγίστηκε με μια όμορφη γιορτή για τα 10 χρόνια λειτουργίας του καταστήματος, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στην οδό Αποκορώνου 64 στο κέντρο της πόλης.

Ο στολισμός, η μουσική, και η εορταστική ατμόσφαιρα προκάλεσαν θετικές εντυπώσεις και οι επισκέπτες απόλαυσαν μια ιδιαίτερη «μεσογειακή βραδιά».

Συμπληρώνοντας μια δεκαετία άψογης παρουσίας στην πόλη, η CANDIA προχώρησε στην ανακαίνιση του εξειδικευμένου καταστήματος με μια ολοκληρωμένη έκθεση από στρώματα, κρεβάτια και προϊόντα ύπνου. Για να προσφέρει ακόμα περισσότερα στους απαιτητικούς πελάτες της!

Το κατάστημα σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα πρότυπα των νέων βραβευμένων concept stores τηςCandia. Το design, η διακόσμηση και η αρχιτεκτονική του καταστήματος προσαρμόστηκε έτσι ώστε ναεξυπηρετήσει τη φιλοσοφία «Wake up in the Mediterranean», ώστε οι πελάτες να ζουν μια ξεχωριστήμεσογειακή εμπειρία.

Πρόκειται για ένα χώρο φωτεινό, λειτουργικό, και επιβλητικό χάρη στα ιδιαίτερα “Bedroom furniture”που δεσπόζουν στον εσωτερικό χώρο.

Πολλά τα δώρα και οι εκπλήξεις, πολλοί και οι νικητές.

Φίλοι, συνεργάτες, αλλά και πελάτες που εμπιστεύονται το όνομα CANDIA έδωσαν το παρόν στηνεκδήλωση και τίμησαν το κατάστημα με την παρουσία τους. Πολλοί ήταν μάλιστα και όσοι θέλησαν ναγνωρίσουν καλύτερα την εταιρεία και οι οποίοι σίγουρα έμειναν ενθουσιασμένοι από τα προϊόντα καιτις τιμές. Είχαν προηγηθεί 2 εβδομάδες, με απίστευτες εκπτώσεις που έφταναν έως και το 50%.

Παρακάτω θα δείτε τα ονόματα των τυχερών της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, τη βραδιά της εκδήλωσης.

ΕΝΑ (1) ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΙΠΛΟ FRAME ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ HYPNOS ΑΞΙΑΣ 1.500€
Φυντριλάκη Ε.
ΕΝΑ (1) ΣΤΡΩΜΑ ΔΙΠΛΟ TERRA ΑΞΙΑΣ 1.770€
Παπαδόπουλος Ν.
ΕΝΑ (1) ΣΤΡΩΜΑ ΔΙΠΛΟ VIVE ΑΞΙΑΣ 1.420€
Δασκαλάκης Μ.
ΕΝΝΙΑ (9) ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ 150€
Κοτσιφάκη Μ.
Μπιτσάκη Ο.
Αθηνά Χ.
Μαραγκουδάκης Γ.
Μαυρεδάκη Π.
Παπαδάκης Κ.
Πατρικάκης Μ.
Παντελάκη Γ.
Ανδρουλάκη Β.
ΕΝΝΙΑ (9) ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ 75€
Παπαδάκη Σ.
Γιαννουδάκη Σ.
Αντωνακάκη Ι.
Ζερβουδάκης Κ.
Μανουδάκη Ε.
Λαδάκης Μ.
Μαρεντάκης Μ.
Περάκης Γ.
Αντωνάκης Γ.

Καθώς και πολλά αλλά μικρότερα δώρα και επιπλέον εκπτώσεις.

Το κατάστημα CANDIA στα Χανιά, αλλά και πλέον στο Ρέθυμνο, συνεχίζουν με την ίδια προσήλωση ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού και της επιχείρησης. Για να κάνουν τη ζωή μας πιο άνετη και ομορφότερη!