Λ. Αυγενάκης: «Το πιο στημένο-μαϊμού διαζύγιο στην ιστορία…»

0
75

«Συζητάμε για το πιο στημένο-μαϊμού διαζύγιο στην ιστορία. Είναι η απόλυτη γελιοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου», δήλωσε ο Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99.4 της Θεσσαλονίκης και τον δημοσιογράφο Θοδωρή Παπαδόπουλο.

Βασικά σημεία της συνέντευξης του κ. Αυγενάκη

• Ο μεν κ. Τσίπρας, προσπαθεί να παίξει τον ρόλο του υπεύθυνου πολιτικού ηγέτη και από την άλλη ο όψιμος πατριώτης κ. Καμμένος, τώρα θυμήθηκε ότι μπορεί να σώσει την παρτίδα με δανεικούς βουλευτές.

• Η ΝΔ δεν θα κυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ούτε τώρα, ούτε μετά. Αυτό που δεν έπραξαν όλα τα προηγούμενα χρόνια όλοι οι πρωθυπουργοί, ήρθε τώρα ο πρόθυμος και εύκολος κ. Τσίπρας να το πράξει.

• Ο Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει χρησιμοποιήσει την ίδια γλώσσα, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, επιχειρηματολογώντας γιατί η Παράταξή μας δεν θα στηρίξει αυτή τη Συμφωνία.

• Δεν μπορούμε να πάμε παραπέρα μ’ αυτήν την πολιτική ρευστότητα και μ’ αυτό το κλίμα. Είναι προς το συμφέρον της χώρας μας να πάμε σε εκλογές το συντομότερο δυνατό. Η ημερομηνία για πρόωρες εκλογές κάθε μέρα έρχεται και πιο κοντά.

• Η υποψηφιότητα του Νίκου Ταχιάου είναι η κατάλληλη, η ιδανική για την Θεσσαλονίκη, δεδομένων των γνώσεων και της εμπειρίας που διαθέτει. Είμαστε βέβαιοι ότι η ΝΔ και τα στελέχη της θα πράξουν αυτό που είναι το σωστό και το χρήσιμο για τον τόπο μας.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter