Λ. Αυγενάκης: «Στα Ιόνια στηρίζουμε για την Περιφέρεια τη Ρ. Κράτσα & τη Μ. Υδραίου για το Δήμο Κέρκυρας»

0
92

Συνάντηση  με την υποψήφια Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με τη Ν.Δ. κα Ρ. Κράτσα και τον π. Βουλευτή Κέρκυρας κ. Στ. Γκίκα με τους ετεροδημότες της Κέρκυρας είχε την Πέμπτη στη Λέσχη Αξιωματικών στην Αθήνα, ο Γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης,  στο πλαίσιο συγκέντρωσης των προεδρείων κερκυραϊκών συλλόγων Αττικής και ετεροδημοτών του νησιού, που οργάνωσε ο κ. Γκίκας.

«Το 2019 θα είναι η χρονιά επανεκκίνησης, χρονιά που η Ελλάδα θα αφήσει οριστικά πίσω της την κρίση. Και τα Ιόνια έχουν ανάγκη αυτή την επανεκκίνηση με την πρωτιά της Ν.Δ.. Για τον λόγο αυτό, επιλέξαμε και στηρίζουμε τη Ρόδη Κράτσα για την Περιφέρεια Ιονίων και για τον Δήμο της Κέρκυρας στηρίζουμε τη Μερόπη Υδραίου», δήλωσε ο Βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου χαιρετίζοντας την εκδήλωση, όπου έδωσαν ακόμη το παρών και αρκετά στελέχη της Κερκυραϊκής κοινότητας.

 «Οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι αμιγώς πολιτικές εκλογές. Πρόκειται για μια μάχη ανάμεσα στη οπισθοχώρηση, την εσωστρέφεια και την παρακμή που έφερε η διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και την πρόοδο, την εξωστρέφεια και την κοινωνική ευημερία για όλους που θα φέρει η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ και του Κ. Μητσοτάκη. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μας πήγαν πολύ πίσω για να μην κάνουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Για το λόγο αυτό όλοι μαζί ενωμένοι και συντεταγμένα θα δώσουμε τη μάχη για να γίνουν “μπλε” οι 13 περιφέρειες της χώρας μας. Για το λόγο αυτό και στα Ιόνια, αφήνουμε πίσω μας το διχαστικό “εγώ” και συντασσόμαστε σε ένα πανίσχυρο και δυναμικό “εμείς”» τόνισε ο κ. Αυγενάκης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κ. Στέφανος Γκίκας αφού ευχαρίστησε τον Γραμματέα της Ν.Δ. και την κα Ρόδη Κράτσα δήλωσε: «Η Κέρκυρα διανύει την χειρότερη περίοδο των τελευταίων 40 χρόνων και αυτό εξαιτίας της αναποτελεσματικής δημοτικής και περιφερειακής αρχής. Η παρούσα θλιβερή εικόνα έχει ονοματεπώνυμο, ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ!
Είμαι, ωστόσο, πεπεισμένος πως μέσα από τις δημοτικές, περιφερειακές και φυσικά τις εθνικές εκλογές η αδιέξοδη αυτή κατάσταση στη οποία βρισκόμαστε θα ανατραπεί. Σε σύντομο χρονικό διάστημα τα πράγματα θα βελτιωθούν. (…) Δε χωρούν διασπαστικές κινήσεις. Όλοι θα πρέπει να πειθαρχήσουμε και να βάλουμε στην άκρη προσωπικές στρατηγικές και εγωισμούς. Η Ν.Δ. θα κερδίσει και στις δημοτικές και στις περιφερειακές και στις εθνικές εκλογές.

Θα κερδίσουμε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στο πλευρό της Ρόδης Κράτσα που έρχεται να ενώσει τα Ιόνια, να δώσει νέα πνοή και αναπτυξιακή προοπτική, με εχέγγυο την εμπειρία της σε καίριες θέσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την αυτονόητη στήριξη όλων μας.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε η κα Ρόδη Κράτσα η οποία ανέφερε: «Θεωρώ ιδιαίτερη τιμή την υποψηφιότητά μου για την διεκδίκηση της θέσης του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.(…)
Φίλες και φίλοι, όλοι μαζί θα δώσουμε την μάχη:
για την ανάδειξη κι αξιοποίηση του του ανθρώπινου δυναμικού των νησιών μας.
για να ξαναβρούν τα Ιόνια την ιστορική και πολιτιστική ακτινοβολία τους.
για μια δυναμική ανάπτυξη με προοπτική στο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον.
για την ενίσχυση του κύρους της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
για μία ισχυρή παρουσία και φωνή στα κέντρα των ευρωπαϊκών αποφάσεων
Θα κερδίσουμε αυτή την μάχη για να κερδίσουν τα Ιόνια νησιά.
Για να κερδίσει ό,τι μας ενώνει και ό,τι κάνει το κάθε νησί μας να ξεχωρίζει».

Η γιορτή των εργαζομένων του Κόμματος

Παράλληλα με αφορμή τη σημερινή γιορτή των εργαζομένων του Κόμματος ο κ. Αυγενάκης, σχολιάσε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα εξής: 

Η σημερινή ημέρα ήταν αφιερωμένη στους εργαζόμενους του κόμματός μας. Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή για εκείνους και τα παιδιά τους!

Είναι οι ακούραστοι συνεργάτες μας που με πάθος και μεράκι για τη δουλειά τους, υπερβάλλουν -πολλές φορές- εαυτώ. Κι ας νομίζουν ότι δεν φαίνεται αυτό. Φαίνεται, εκτιμάται και μας δίνει κουράγιο και δύναμη, η ανιδιοτελής αφοσίωση στο κόμμα και η επιμονή τους για τη νίκη της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . Είναι όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά τους που τους κάνουν όχι μόνο απαραίτητους αλλά και μοναδικούς! Τους ευχαριστούμε, μέσα από την καρδιά μας.

Συνεχίζουμε όλοι μαζι για να δούμε το συντομότερο πρωθυπουργό τον Kyriakos Mitsotakis !

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter