Λ. Αυγενάκης: «Ψήφος εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση δίνει το πράσινο φως στη Συμφωνία των Πρεσπών»

0
24

«Η ΝΔ στηρίζει τους θεσμούς και την ίδια τη Δημοκρατία. Εμείς υπηρετούμε και προστατεύουμε το Σύνταγμα, άλλοι το έχουν κάνει κουρελού», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ, κ. Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας στο ρ/σ «Alpha989» και τους δημοσιογράφους Λώρα Ιωάννου και Γιώργο Σμυρνή.

Βασικά σημεία της συνέντευξης:

• Καταλαβαίνουμε το άγχος του κ. Τσίπρα, τον πανικό του κ. Καμμένου και την υπερπροσπάθειά τους να δημιουργήσουν θέματα, να προκαλέσουν. Είναι γνωστή άλλωστε η τακτική του Μαξίμου να διαστρεβλώνει δηλώσεις και να λασπολογεί.

• Έχουμε έναν κυβερνητικό θίασο που συνεχώς ανεβάζει νέες, διαφορετικές παραστάσεις. Νέα έργα, με διαφορετικά πρόσωπα, αλλά πρωταγωνιστές πάντα τους κ. κ. Τσίπρα – Καμμένο.

• Ο κ. Τσίπρας μας είπε χθες ότι έχει εξασφαλίσει τους 151. Έχει εξασφαλίσει την πλειοψηφία αγνοώντας, δηλαδή, και κουνώντας επιδεικτικά έως και προσβλητικά το δάκτυλο στον κ. Καμμένο.

• Αν ο κ. Τσίπρας φέρει το θέμα για ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, η ψήφος αυτή αυτομάτως συνδέεται με την Συμφωνία των Πρεσπών. Και όποιος βουλευτής την ψηφίσει δεν έχει ελαφρυντικά ότι δεν την κατάλαβε, δεν ήξερε ή οτιδήποτε άλλο.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter