Λ. Αυγενάκης: Μετατόπιση των γηπέδων τένις του ΟΑΑ Ηράκλειο για να προστετεύσουμε τα ξακουστά τείχη μας

0
43

Δρομολογήθηκε η προσωρινή μετατόπιση των γηπέδων του τένις του ΟΑΑ «Ηράκλειο» τα οποία βρίσκονται σε επαφή με το Τείχος στην οδό Δουκός Μποφώρ και η προσωρινή μετεγκατάσταση τους σε ικανοποιητική απόσταση στην εξωτερική πλευρά της τάφρου, νοτιοανατολικά της Λεωφόρου Ικάρου, προκειμένου να προχωρήσει το σπουδαίο και μεγάλο έργο της ανάπλασης των Τειχών.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Αναστασάκη, τον Πρόεδρο του ΟΑΑ «Ηράκλειο», Μιχάλη Δελάκη και μέλη της διοίκησης του Ομίλου και τους ενημέρωσε για το Έργο, προϋπολογισμού 700.000€, ο οποίος καλύπτεται από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Ηρακλείου.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε πως “είναι υποχρέωσή μας να προστατεύσουμε τα ξακουστά Τείχη της πόλης μας, χωρίς όμως να διαταράξουμε την πλούσια αθλητική δραστηριότητα του Ομίλου Αντισφαιρίσεως και Αθλοπαιδιών «Ηράκλειο», δίνοντας παράλληλα λειτουργικές λύσεις στη χρήση της αθλητικής εγκατάστασης.

Από κοινού δημιουργούμε τις βάσεις για την ανάδειξη και αξιοποίηση κάθε αθλητικής εγκατάστασης, στηρίζοντας πάντα τα αθλητικά σωματεία του τόπου μας”.

 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter