Κύπρος: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη

0
6

Παλιά κιβώτια ανασύρθηκαν τελικά από την Κόκκινη Λίμνη κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας με το πτώμα θύματος του 35χρονου serial killer, Νίκου Μεταξά, μετά τον εντοπισμό ενός νέου «αντικειμένου».

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, σε δηλώσεις του το πρωί της Τετάρτης, τόνισε ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια, μέχρι οι έρευνες να φτάσουν στα όριά τους. Είπε, παράλληλα, ότι αν και υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει, υπάρχουν, τόσο η υπομονή, όσο και η επιμονή για την ολοκλήρωσή της.

Σημειώνεται πως χτες, Τρίτη ανασύρθηκε τσιμεντομπλόκ σε βάθος 13 μέτρων από τα θολά νερά της Κόκκινης Λίμνης. Το εύρημα πιστεύεται ότι συνδέεται με την 3η βαλίτσα θανάτου και αναπτερώνει τις ελπίδες για εντόπισμό της. Εντός της βαλίτσας, όπως ομολόγησε ο Νίκος Μεταξάς, βρίσκεται το πτώμα της 29χρονης Μαρικάρ  από τις Φιλιππίνες.

Λίγες ώρες πριν, οι αρμόδιοι έλαβαν αρνητικό μήνυμα από τη Βρετανία, ως προς τη χρήση του ραντάρ στην Κόκκινη Λίμνη, αναφέροντας ότι δε θα μπορούσε να βοηθήσει τις προσπάθειες.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times μέσα από το τσιμεντομπλόκ υπήρχε περασμένο σχοινί και οι εξεταστές της υπόθεσης θεωρούν ότι πρόκειται για τεκμήριο.

Την Τρίτη, οι έρευνες στην «Κόκκινη Λίμνη» έγιναν κάτω από πιο ευνοϊκές συνθήκες, αφού η ορατότητα ήταν σε καλύτερα επίπεδα, ωστόσο η βαλίτσα δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί.

πηγή: cnn.gr