ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου: Χορηγία λεωφορείων για την μεταφορά μαθητών δημοτικού

0
20

Η εταιρία «ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ» στηρίζοντας εμπράκτως τις προσπάθειες της σχολικής κοινότητας του Ρεθύμνου που αποσκοπούν στην εκπαίδευση και την επιμόρφωση των μαθητών της, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα που κατέθεσε πρόσφατα στον αντιπρόεδρο της, κ. Γιώργο Χατζηδάκη η διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Αρμένων.

Συγκεκριμένα ο διευθυντής του σχολείου αιτήθηκε στο ΚΤΕΛ την χορηγία λεωφορείων για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών δύο τάξεων του δημοτικού με προορισμό τον ιερό ναό του Αγίου Στυλιανού Αρμένων.

Στόχος της επίσκεψης ήταν να παρακολουθήσουν οι μικροί μαθητές την ομιλία με θέμα «τα εκατό χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή» που έγινε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του ιερού ναού, ενώ παράλληλα μαθητές και εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά με τον μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κ.κ. Πρόδρομο λαμβάνοντας λόγια αγάπης και τις πατρικές συμβουλές του.

Η εταιρία «ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ» μέσω του αντιπροέδρου της, κ. Γιώργου Χατζηδάκη, διαβεβαιώνει την σχολική κοινότητα του Ρεθύμνου πως θα συνεχίσει να βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό της με κάθε τρόπο, συμβάλλοντας από την δική της πλευρά στην όσο το δυνατόν αρτιότερη διεξαγωγή του εκπαιδευτικού έργου.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter