Κριτική για το νέο σποτάκι της ΕΛΑΣ από την ΕΑΣΥ Χανίων

0
154

Κριτική στο νέο σποτάκι της ΕΛΑΣ για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων ασκεί ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, στο πλαίσιο ανακοίνωσης του για την προσπάθεια των συναδέλφων του να βρουν τον Πολωνό τουρίστα που εξαφανίστηκε νότια των Χανίων. 

Ο κ. Ξανθουδάκης εμμέσως ρίχνει τα πυρά του λέγοντας μεταξύ άλλων ότι: «Το μορφωτικό επίπεδο των αστυνομικών είναι γνωστό και για…όσους αμφιβάλλουν… ας δουν τον Αύγουστο τις βάσεις εισαγωγής στις σχολές της Αστυνομίας!»

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους μας της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε. Χανίων) και του Α.Τ. Χώρας Σφακίων.

Συγκεκριμένα οι συνάδελφοί μας συμμετέχουν, σε έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενου πολίτη Πολωνίας, επισκέπτη στη χώρας μας, υπό αντίξοες καιρικές και εδαφολογικές συνθήκες στον ορεινό όγκο των Λευκών Ορέων, με σκοπό να τον εντοπίσουν θέτοντας παράλληλα σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα, λόγω των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν.

Σχετικά βίντεο από τις επιχειρήσεις αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και μας καλύπτουν απόλυτα…εν αντιθέσει με αντίστοιχα άλλα σποτάκια τα οποία προσβάλουν τους συναδέλφους μας…και δήθεν συμβάλλουν στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων…
Το μορφωτικό επίπεδο των αστυνομικών είναι γνωστό και για…όσους αμφιβάλλουν… ας δουν τον Αύγουστο τις βάσεις εισαγωγής στις σχολές της Αστυνομίας!

Καλή Ανάσταση!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος –  ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος 

Ο Γενικός Γραμματέας – ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός»