Κρήτη: Υπεγράφη η σύμβαση του έργου για την Αναβάθμιση γηπέδου 5×5 στην Κοινότητα Καστελλίου

0
30

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου για την «Αναβάθμιση γηπέδου 5×5 στην Κοινότητα Καστελλίου» μεταξύ του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο, προϋπολογισμού 70.000,00€, έχει χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους 6 μήνες και έχει ως στόχο την κάλυψη των αναγκών άθλησης και αναψυχής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής μέσω της αναβάθμισης των υποδομών των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Στα πλαίσια αυτά αντικαθίσταται ο φθαρμένος τεχνητός χλοοτάπητας με συνθετικό χλοοτάπητα νέας γενιάς και βελτιώνεται η εξωτερική περίφραξη. Παράλληλα βελτιώνεται η ισθητική εμφάνιση των αθλητικών συγκροτημάτων με την αντικατάσταση των θυρών της περίφραξης ενώ αναβαθμίζεται η λειτουργικότητα και η προσβασιμότητα των χώρων.

«Οι σύγχρονες αθλητικές υποδομές είναι αναγκαίες για την κοινωνία και τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής. Τα έργα που σχετίζονται με τον αθλητισμό αλλά και με η αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα του ερασιτεχνικού και μαζικού αθλητισμού αποτελούν επένδυση για το μέλλον του τόπου και προτεραιότητα μας. Στο πλαίσιο αυτό η κατασκευή σύγχρονου γηπέδου 5χ5 που αποτελεί ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας γίνεται πράξη και μαζί με το νέο κλειστό γυμναστήριο που κατασκευάζεται από την Δημοτική Αρχή έρχονται να δώσουν νέα πνοή στην περιοχή», δήλωσε ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter