Κρήτη: Βρήκαν ποιος βρίσκεται πίσω από κλοπή οικίας

0
62

Ένας 43χρονος βρίσκεται πίσω από κλοπή σπιτιού στο Μαλεβίζι. Ο 43χρονος «ποντικός» είχε κλέψει το χρηματικό ποσό 800 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας πάνω των 1.000 ευρώ. 

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο της ΕΛ.ΑΣ.:

Εξιχνιάστηκε χθες (23.11.2018) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, μια υπόθεση κλοπής για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, την 16.07.2018, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από οικία 35χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό 800 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 1.000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου προέκυψε ότι ο 43χρονος αλλοδαπός είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, στην οικία του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές (laptop, φωτογραφικές μηχανές, σκληροί δίσκοι, κινητά τηλέφωνα) την προέλευση των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και ερευνάται.

Μεταξύ των ανευρεθέντων αντικειμένων βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων ειδών του 35χρονου τα οποία του παραδόθηκαν.