Κρήτη: «Τσάκωσε» 22χρονο «ελαφροχέρη» η αστυνομία

0
39

Η Ασφάλεια Ηρακλείου εξιχνίασε συνολικά 9 υποθέσεις κλοπής και ακόμη δύο απόπειρες κλοπής που διεπράχθησαν σε οχήματα στο Ηράκλειο. Κατηγορούμενος για τις κλοπές που σημειώθηκαν από τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι τα τέλη Μαρτίου είναι ένας 22χρονος ημεδαπός. Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των Αρχών αφαίρεσε από τα θύματά του χρήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα απροσδιόριστης χρηματικής αξίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκαν, σήμερα (21.08.2018) το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, εννέα (9) υποθέσεις κλοπής και δύο (2) απόπειρες κλοπής που διαπράχθηκαν σε οχήματα, στην πόλη του Ηρακλείου.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 22χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 15.01.2018 έως και την 29.03.2018, διέπραξε εννέα (9) κλοπές και δύο (2) απόπειρες κλοπής σε σταθμευμένα οχήματα στην πόλη του Ηρακλείου, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, προσωπικά έγγραφα διάφορα αντικείμενα απροσδιόριστης χρηματικής αξίας.

 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.