Κρήτη: Το 6ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο του Ι.Α.Κ.Ε. στις 10-12 Ιουλίου 2020

0
58

Ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση του 6ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου του Ι.Α.Κ.Ε. στις 10-12 Ιουλίου 2020, στο Ηράκλειο.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Αξιότιμοι/μες εισηγητές και σύνεδροι του 6ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου,
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση για τη σταδιακή αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν λόγω του COVID-19, «οι δραστηριότητες με αντικείμενο την οργάνωση συνεδρίων» επανεκκινούν από την 1η Ιουλίου 2020.

Ύστερα από την παραπάνω ανακοίνωση, το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών προχωρεί οριστικά στην πραγματοποίηση του 6ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου, με θέμα «Επικοινωνία, πληροφόρηση, ενημέρωση και εκπαίδευση στην ύστερη νεωτερικότητα», από 10 έως 12 Ιουλίου 2020, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία και συμμετοχή των εισηγητών και των συνέδρων. Ταυτόχρονα, θα ληφθούν όλα τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα, όπως αυτά προβλέπονται.

Κατ’ εξαίρεση στο παρόν Συνέδριο, θα δοθεί η δυνατότητα να παρουσιάσουν την εισήγησή τους με διαδικτυακή εφαρμογή τηλεδιάσκεψης από απόσταση, όσοι εισηγητές προέρχονται από μακρινές αποστάσεις και κωλύονται λόγω των περιοριστικών μέτρων να συμμετέχουν με φυσική παρουσία.

Απολογούμαστε επειδή στο παρόν Συνέδριο ακυρώθηκε η συμμετοχή με φυσική παρουσία των εισηγητών και συνέδρων από το εξωτερικό. Οι εισηγητές από το εξωτερικό μπορούν να παρουσιάσουν την εισήγησή τους από απόσταση, μέσω εφαρμογής τηλεδιάσκεψης, εφόσον επιθυμούν.

Παρακαλούνται οι εισηγητές που έχουν σοβαρό λόγο να απουσιάσουν, οι οποίοι επιθυμούν να παρουσιάσουν την εισήγησή τους από απόσταση, να μάς ενημερώσουν το συντομότερο δυνατό, μέχρι τις 15 Ιουνίου 2020, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: [email protected]

Οι εισηγητές οι οποίοι θα παρουσιάσουν την εργασία τους από απόσταση θα παραλάβουν ειδικές οδηγίες για τη διαδικασία σύνδεσης και παρουσίασης της εργασίας τους.

Με την ευκαιρία αυτή, υπενθυμίζουμε ότι οι εισηγητές οφείλουν να συμμετέχουν στις εργασίες του Συνεδρίου σε όλη τη διάρκειά του. Επομένως, μία εργασία μπορεί να ενταχθεί σε οποιαδήποτε συνεδρία ή ημέρα του Συνεδρίου.

Λόγω του ότι βρισκόμαστε στη φάση οργάνωσης του Προγράμματος του Συνεδρίου, παρακαλούνται οι εισηγητές να μας ενημερώσουν άμεσα (στη διεύθυνση: [email protected]), εάν για κάποιο σοβαρό λόγο χρειάζεται να εισηγηθούν σε συγκεκριμένη ημέρα. Επισημαίνουμε ότι η τροποποίηση του προγράμματος είναι αδύνατη μετά τη δημοσίευσή του.

Προχωρούμε με ιδιαίτερη χαρά και με αισιοδοξία, προσμένοντας τη διεξαγωγή του Συνεδρίου μας.