Κρήτη: Συνελήφθησαν για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

0
69

Συνελήφθησαν, σήμερα (01.08.2022) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, σήμερα (01.08.2022) το πρωί, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας μία φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενη από δεκατρία (13) δενδρύλλια κάνναβης και εντός αυτής εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ένας εκ των δύο ημεδαπών.

Επιπλέον πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας στην οικία του έτερου ημεδαπού και στον αύλιο χώρο της όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά εφτά (7) δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 1,5 μέτρων τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν και 25 γραμμάρια κάνναβης.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter