Κρήτη: Συνελήφθη νεαρός που ενεπλάκη σε διπλό επεισόδιο

0
155

Ένας νεαρός με καταγωγή από τον Προφήτη Ηλία βρίσκεται υπό κράτηση στην αστυνομία για το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, στο χωριό Λίμνη.

Πρόκειται για τον ένα εκ των δυο δραστών, οι οποίοι μετά από καταδίωξη στη θέα του περιπολικού άνοιξαν πυρ στον αέρα για εκφοβισμό των αστυνομικών. 

Ο νεαρός συνελήφθη στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου και της Ομάδας Επικίνδυνων Αποστολών. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη ηλικίας 28 ετών, καθώς τα στοιχεία του είναι από την πρώτη στιγμή γνωστά στην αστυνομία. 

Για να θυμίσουμε τη Δευτέρα το πρωί, στην περιοχή της Κριτσάς οι δύο νεαροί κτηνοτρόφοι ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με μαγκούρες κατά κτηνοτρόφου 38 ετών και γυναίκας συγγενή του. Αφού έφυγαν από το σημείο οι κάτοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία και λίγο αργότερα ξεκίνησε η καταδίωξη τους. 

Όταν βρέθηκαν στη Λίμνη, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο τους και έτρεξαν πεζοί για να ξεφύγουν πυροβολώντας στον αέρα για να μην τους ακολουθήσουν οι αστυνομικοί. 

Ήδη σχηματίζεται η δικογραφία από τις αρχές, οι οποίες εκτιμούν ότι η σύλληψη του 28χρονου είναι θέμα χρόνου.