Στη σύλληψη ενός 57χρονου οδηγού Ι.Χ. προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, στο πλαίσιο της έρευνας για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Αποσελέμη(βλέπε εδώ).
Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της προανάκρισης, ο 55χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο της μηχανής του όταν πέρασε πάνω από λάδια που είχαν χυθεί στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να τραυματιστεί θανάσιμα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγη ώρα νωρίτερα το όχημα του 57χρονου παρουσίασε μηχανική βλάβη, με συνέπεια να διαρρεύσουν υγρά στο οδόστρωμα.
Ο οδηγός φέρεται να ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου, όμως πριν ειδοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες, από το σημείο πέρασε ο άτυχος μοτοσικλετιστής.
Η Αστυνομία συνεχίζει την προανάκριση για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος και οι τυχόν ποινικές ευθύνες.

















