Κρήτη: Συγχαρητήρια για τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

0
81

Συγχαρητήρια εξέδωσαν βουλευτές, Δήμαρχοι και εκπροσωποι φορέων της Κρήτης, για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης- βουλευτής Ηρακλείου

«Οι προσπάθειες ανταμείβονται με την επιτυχία της εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά δεν σταματούν εδώ», τονίζει σε μήνυμά του ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, με αφορμή την ανακοίνωση των επιτυχόντων στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα:
«Θα ήθελα να συγχαρώ τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Οι προσπάθειές τους ανταμείβονται με την κατάληψη μιας θέσης φοίτησης στα ελληνικά πανεπιστήμια, ενώ οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί των μαθητών, έχουν κάθε δικαίωμα να αισθάνονται υπερήφανοι για την προσπάθεια που έγινε και το αποτέλεσμα αυτής.
Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους μαθητές που προσπάθησαν αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν την παρούσα στιγμή. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις, είναι μόνο η πρώτη ευκαιρία ώστε να αποδείξουν τις δυνατότητές τους και συνεπώς όχι η μοναδική, ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί.»

Β. Κεγκέρογλου- βουλευτής Ηρακλείου

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου δήλωσε τα εξής:
«Η σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση συνιστά για χιλιάδες μαθητές, μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικούς το επισφράγισμα των κόπων και θυσιών τους και παράλληλα σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας σελίδας που γυρνάει στη ζωή των επιτυχόντων μαθητών και μαθητριών, αυτή της φοιτητικής ζωής και το άνοιγμα στο μέλλον επαγγελματικών οριζόντων για όλους.
Θέλω να εκφράσω σε όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες και στις οικογένειες τους τα θερμά μου συγχαρητήρια και να θυμίσω ότι οι νέοι και οι νέες φοιτητές και φοιτήτριες αποτελούν την ελπίδα για τον τόπο μας και δίνουν σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο που όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε.
Παράλληλα σε όσους και όσες δεν πέτυχαν απόλυτα το στόχο τους, θέλω να τονίσω πως δεν πρέπει να απογοητεύονται, αλλά να συνεχίσουν, γνωρίζοντας πως στο μέλλον θα έχουν πολλές ακόμη ευκαιρίες.
Εύχομαι καλή αρχή και καλή πρόοδο σε όλους».

Ιωάννης Μαλανδράκης- Δήμαρχος Πλατανιά

Συγχαίρω θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων του Δήμου Πλατανιά αλλά και όλης της χώρας, που κατάφεραν, με σκληρή προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο τους, να πετύχουν την εισαγωγή τους στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης  και τους εύχομαι να έχουν καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

Βέβαια και η ευθύνη της πολιτείας είναι μεγάλη για τη δημιουργία θέσεων εργασίας για τους αυριανούς  μας επιστήμονες , προκειμένου με τη σειρά τους και αυτοί να βοηθήσουν τη χώρα μας, να βγει από την παρατεταμένη κρίση.

Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς για τη συνεχή και αμέριστη υποστήριξη που προσέφεραν στους μαθητές  σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην επιτυχία των παιδιών μας.

 Ειδικά  σε όσους μαθητές δεν πέτυχαν τον παρόντα στόχο τους , θέλω να τους ενθαρρύνω  να συνεχίσουν την προσπάθεια τους ,καθώς είναι βέβαιο  ότι στην  διαδρομή τους θα υπάρξουν πολύ στόχοι  που θα πρέπει να επιτευχθούν και τους εύχομαι ολόψυχα να τους  πετύχουν .

Κώστας Μαμουλάκης- Δήμαρχος Μαλεβιζίου 

«Θα ήθελα να απευθύνω και δημόσια, τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και σε όλους τους μαθητές του Μαλεβιζίου – και όχι μόνο – που πέτυχαν τον στόχο εισαγωγής τους στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό τους.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς, που για μια ακόμα χρονιά κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μεταδώσουν τις απαραίτητες γνώσεις, όπως επίσης και τους γονείς, που έδωσαν τον δικό τους αγώνα και υποστήριξαν τα παιδιά τους σε αυτή την προσπάθεια.

Για τις μαθήτριες και τους μαθητές που εφέτος δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους, θα ήθελα να πω μόνο τούτο: Τίποτα δεν τελειώνει εδώ! Οι ευκαιρίες συνεχίζονται και η επιμονή καθώς και η προσήλωση στα όνειρά μας, ήταν, είναι και θα παραμένει πάντα, το μυστικό της επιτυχίας!»

 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter