Κρήτη: Συγχαίρει τους αστυνομικούς για την προσπάθειά τους η ΕΑΣΥ Λασιθίου

0
41

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ της ΕΑΣΥ Λασιθίου για το προσωπικό της Αστυνομίας που κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το Νομό το περασμένο Σάββατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης συγχαίρει το προσωπικό του Α.Τ. Ιεράπετρας, του Α.Τ. Σητείας, του Τ.Α.Ε. Λασιθίου και του Α.Σ. Μακρύ Γιαλού που συνεργάστηκαν με τους συναρμόδιους φορείς ώστε να αντιμετωπιστούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το Νομό μας το περασμένο Σάββατο. Ιδιαίτερα συγχαίρουμε του συναδέλφους του Α.Σ. Μακρύ Γιαλού οι όποιοι προσήλθαν στο σύνολο τους στην υπηρεσία τους και με τα ιδιωτικά τους οχήματα έδρασαν και εκτός του τομέα αρμοδιότητάς τους, προκειμένου να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο Λασιθιώτης αστυνομικός, εκτός από επαγγελματίας και αυστηρός τηρητής του νόμου, είναι πάνω από όλα άνθρωπος και στηρίζει του πολίτες του Νομού μας. Επίσης διαπιστώθηκε πάλι, η έλλειψη σε αστυνομικό προσωπικό στο Νομό μας, που μπορεί χάρη στο φιλότιμο που επέδειξαν οι συνάδελφοι μας να μην φάνηκε αυτή τη φορά, διερωτόμαστε όμως τι θα γίνει την επομένη και ιδιαίτερα στην δύσκολη θερινή σεζόν που ακλουθεί.
Τέλος, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους αφανείς ήρωες του Σαββάτου, τους εθελοντές και τους απλούς πολίτες, όπου μαζί με τους συναδέλφους μας, τους πυροσβέστες και το προσωπικό των Δήμων Ιεράπετρας και Σητείας, έσωσαν ανθρώπινες ζωές.