Κρήτη: Προσωρινες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του “karteros run”

0
21

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων κατά την τέλεση αγώνων δρόμου “KARTEROS RUN” που θα διεξαχθούν το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12/03/2023 στην Π.Ε.Ο. Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου και στην περιοχή του Καρτερού».

Ειδικότερα το Σάββατο 11/03/2023 κατά τις ώρες 09:00 έως 14:00, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε όλο το μήκος της οδού Αγίας Φωτεινής στην περιοχή Καρτερός και σε όλες τις ανώνυμες οδούς που οδηγούν στις πλαζ Καρτερού και Αμνισού.

Επιπλέον, την Κυριακή 12/03/2023 κατά τις ώρες 09:00 έως 14:00, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στην Π.Ε.Ο. Ηρακλείου Αγίου Νικολάου από τον κόμβο ΒΙ.ΠΕ. (κατάστημα LIDL) έως το ξενοδοχείο Αρίνα στο Κοκκίνη Χάνι και σε όλες τις ανώνυμες οδούς που οδηγούν στις πλαζ Καρτερού και Αμνισού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών, στις οποίες επίσης θα εφαρμοσθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας που θα προκύψει από την διακοπή.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter