Κρήτη: «Ποντικός» έκλεβε από επιχειρήσεις μέχρι σχολεία

0
62

Από τις αρχές Νοεμβρίου του 2017 έως και τις 31 Μαρτίου του 3018 είχε κάνει εννέα κλοπές και δυο απόπειρες κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου. 

Ο λόγος για έναν 33χρονο ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας από την ΕΛ.ΑΣ. Ο 33χρονος χτυπούσε καταστήματα, ταβέρνες, ακόμα και σχολικές μονάδες. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Εξιχνιάστηκαν στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, εννέα (9) υποθέσεις κλοπών και δύο απόπειρες κλοπών οι οποίες διαπράχθηκαν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, επιχειρήσεις, χώρους εργασίας και σχολικές μονάδες. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 33χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 09.11.2017  έως και την 31.03.2018  είχε διαπράξει εννέα (9) κλοπές και δύο (2) απόπειρες κλοπών, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, επιχειρήσεις, χώρους εργασίας και σχολικές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας σχεδόν 15.000 ευρώ.

Επιπλέον, ο 33χρονος συνελήφθη σήμερα (16.04.2018) το πρωί για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.