Κρήτη: Πλήρωσε ένα αυτοκίνητο και δεν το είδε ποτέ

0
65

Δεν μπορούσε να περιμένει ότι το αυτοκίνητο που πλήρωσε δεν θα έφτανε ποτέ στα χέρια του, ένας υποψήφιος αγοραστής του οχήματος μέσω διαδικτύου, στην περιοχή του Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο. Κατέθεσε μεν τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό, το αμάξι όμως δεν περιήλθε ποτέ στην κατοχή του. Για την υπόθεση συνελήφθη μία γυναίκα κατηγορούμενη για απάτη μέσω διαδικτύου.

Αναλυτικότερα:

“Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο υπόθεση απάτης η οποία διαπράχθηκε μέσω διαδικτύου. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη μια Ελληνίδα κατηγορούμενη για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, την 18.03.2021 παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, αναρτώντας αγγελία σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με πώληση αυτοκίνητου, κατάφερε να πείσει τον παθόντα να του καταβάλει σε λογαριασμό που του υπέδειξε, το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανήκει στην γυναίκα αυτή. Κατόπιν παραγγελίας στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας Ηλείας, χθες (19.03.2021) εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία της όπου βρέθηκε τραπεζικό βιβλιάριο καταθέσεων με στοιχεία ανάληψης του αφαιρεθέντος πόσου που κατέθεσε ο παθόντας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυλοποτάμου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας.”