Κρήτη: Νέες συλλήψεις αλλοδαπών σε αεροδρόμιο του νησιού

0
37

Συνελήφθη, 29χρονoς αλλοδαπός, καθώς προσπάθησε να διευκολύνει μια γυναίκα να ταξιδέψει παράνομα από το αεροδρόμιο Ηρακλείου, με προορισμό το Βέλγιο. 

Σύμφωνα με το αναλυτικό δελτίο της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη, χθες (25.09.2019) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 29χρονος αλλοδαπός για διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα σε μη νόμιμη αλλοδαπή και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθη 25χρονη αλλοδαπή για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Παλαιστίνης προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό το Βέλγιο.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων πρόεκυψε ότι ο 29χρονος προμήθευσε τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην 25χρονη, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο της από τη χώρα και συνελήφθη.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter