Κρήτη: Νέα μηνύματα για την επιτυχία των υποψηφίων σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

0
107

Το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολου Βουλγαράκη

O Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χανίων, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στα παιδιά των Χανιωτών που, μετά από πολλούς κόπους και θυσίες, πέτυχαν τους στόχους τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018, και που ετοιμάζονται να ζήσουν το όνειρό τους.

Συγχαρητήρια απευθύνουν και στους γονείς των παιδιών αυτών που, κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα τα τελευταία χρόνια, δεν έπαψαν να τα στηρίζουν, όπως και στους εκπαιδευτικούς που χρόνια τα προετοίμαζαν με επιτυχία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χανίων εύχονται στους επιτυχόντες καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία, με τη σιγουριά ότι η νέα γενιά θα φέρει και μια νέα ελπίδα για το μέλλον της χώρας. Στα παιδιά που δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, εύχονται να μην χάσουν την πίστη τους, να επιμείνουν στους στόχους τους, και να συνεχίζουν τις προσπάθειες προς την πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Ανακοίνωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων

«Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, που με αφοσίωση και προσήλωση πέτυχαν τους στόχους τους.
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είναι, όμως, μόνο η αρχή. Όσοι δεν πέτυχαν τον στόχο τους δεν θα πρέπει να αποθαρρύνονται από μια παροδική αποτυχία. Από σήμερα ξεκινά μια νέα σελίδα για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας.
Το μήνυμα της σημερινής ημέρας θα πρέπει να είναι πως με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά μπορούμε πάντα να επιτύχουμε τις επιδιώξεις μας.
Το παράδειγμα της επιτυχίας του κ. Δημήτρη Μουδατσάκη από το Ηράκλειο στις πανελλαδικές, που πραγματοποίησε το όνειρο του σε ηλικία 83 χρόνων, αποδεικνύει ακριβώς αυτό. Πως δεν θα πρέπει ποτέ να παραιτούμαστε από τον αγώνα για την επίτευξη των στόχων μας, ότι πρέπει ΠΑΝΤΑ να κυνηγάμε τα όνειρά μας.
Καλή αρχή και καλή πρόοδο!»

ΝΟΔΕ Χανίων ΝΔ

Με την έκδοση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων μία δυνατή εμπειρία, γεμάτη κόπους, θυσίες, σκληρή προετοιμασία και αγωνία τελείωσε.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές του νομού Χανίων που συμμετείχαν σε αυτές, για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
Ευχόμαστε στους επιτυχόντες καλή φοίτηση στη τριτοβάθμια εκπαίδευση, και για όσους προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν, με ψηλά το κεφάλι να συνεχίζουν να κυνηγούν τα όνειρα τους.
Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς, που καθημερινά ήταν το στήριγμα των παιδιών τους και να τα καμαρώνουν στο καινούργιο ταξίδι της ζωής τους

Μήνυμα Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Στέλιου Ζερβάκη
προς επιτυχόντες και μη.

Αγαπημένα μας, όμορφα παιδιά μας! Σήμερα θα πρέπει να αισθάνεστε πιο όμορφα από ποτέ! Ο δικός σας αγώνας, ο οπλισμένος με προσδοκίες, όνειρα, θέληση και αισιοδοξία μέσα από μια επίπονη προσπάθεια ετών ευοδώθηκε!
Στη αυριανή, μελλοντική σας πορεία, εφοδιαστείτε με γνώση και εμπειρία για να χτίσετε όχι μόνο το δικό σας μέλλον αλλά και το μέλλον της χώρας. Ξεκινήστε λοιπόν ανεβαίνοντας αυτό το πρώτο σκαλοπάτι και με τα ίδια όπλα να συνεχίζετε να ανεβαίνετε και τα υπόλοιπα. Μέχρι να τα κατακτήσετε όλα. Γιατί η γνώση όπως και τα όνειρα δεν έχουν ουρανό. Αυτό ισχύει και για τα παιδιά μας που δεν είχαν την τύχη της εισαγωγής. Η προσπάθεια για την κατάκτηση των ονείρων δεν σταματάει ποτέ! Η ζωή ανήκει σε όλους σας! Κατακτήστε τη και κάντε τον κόσμο μας καλύτερο. Κι μην ξεχνάτε ποτέ πως το κλειδί της επιτυχίας είναι να επικεντρώνουμε τη συνείδηση μας σε αυτά που θέλουμε και όχι σε αυτά που φοβόμαστε.
Μοιραστείτε τη χαρά σας με τις οικογένειες σας, αλλά και τους εκπαιδευτικούς σας που στάθηκαν δίπλα σας και συμπαραστάθηκαν στις αγωνίες και στις ανησυχίες σας.
Καλή συνέχεια σε όλους!

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Ρεθύμνου Γιώργη Μαρινάκη

Αγαπητά μου παιδιά

Ολοκληρώσατε ένα κύκλο της ζωής σας, από τους πιο απαιτητικούς κι ελπίζω η χθεσινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών εισαγωγικών εξετάσεων να αντάμειψε, με τον πιο επιθυμητό, εκ μέρους σας τρόπο, τον κόπο σας, την αγωνία σας, την προσπάθεια τη δική σας, των γονιών σας και των δασκάλων σας.
Σήμερα, ανοίγετε τα φτερά σας, σ’ ένα ταξίδι στον κόσμο των ενηλίκων, μακριά από την άμεση και καθημερινή φροντίδα των δικών σας. Εύχομαι, η διαδρομή σας για την κατάκτηση της γνώσης αλλά και της πολύτιμης εμπειρίας της ανεξαρτητοποίησης και της συνακόλουθης ανάληψης της ευθύνης της ύπαρξής σας, ως αυτόνομες, ολοκληρωμένες και αυτοτελείς προσωπικότητες, να είναι όπως την ονειρευτήκατε.
Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια θα ήθελα να ξέρετε πως εναποθέτουμε, ως πολίτες του Ρεθύμνου αλλά και ως Έλληνες, τις ελπίδες μας πάνω στις δικές σας. Εύχομαι να είστε υγιείς και δυνατοί για να παραμείνετε προσηλωμένοι και αφοσιωμένοι στους στόχους σας και να συνεχίσετε τις σπουδές σας με την ίδια θέληση, επιμονή και δύναμη ώστε να γίνετε λαμπροί επιστήμονες και χρήσιμοι άνθρωποι για τον τόπο και τη χώρα μας .
Όσοι από σας δεν πετύχατε την εισαγωγή σας σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή σε σχολή της επιλογής σας, θα ήθελα να σας προτείνω να μην επιτρέψετε σε μια πρόσκαιρη αποτυχία να σφραγίσει την ζωή σας και να επηρεάσει τη διάθεσή σας για συνέχιση της προσπάθειας.
Υπάρχουν πολλές επιλογές, τις οποίες εύχομαι να κάνετε με σύνεση, αισιοδοξία και τόλμη, έτσι ώστε να γίνετε χρήσιμοι, άξιοι και δημιουργικοί άνθρωποι.

Το Εργατικό Κέντρο Χανίων

Το Εργατ/κό Κέντρο Χανίων εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τους εύχεται καλή σταδιοδρομία στη νέα ζωή που ξεκινούν, και να πραγματοποιηθούν όλα τους τα όνειρα.

Αξίζουν όμως συγχαρητήρια και στους γονείς των μαθητών που στάθηκαν πλάι τους σε αυτήν την προσπάθεια, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που ήταν συνοδοιπόροι τους στην πορεία μέχρι την επιτυχία.

Συγχαρητήρια και στους μαθητές που δεν τα κατάφεραν. Υπάρχει πάντα μία δεύτερη ευκαιρία αλλά και εναλλακτικές επιλογές για την πραγματοποίηση των στόχων τους.

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας για εισακτέους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Γιάννης Παρασύρης, έκανε την παρακάτω δήλωση για την ανακοίνωση των βάσεων:

Με την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση επιθυμώ να απευθύνω από τη θέση του Αντιπεριφερείαρχη Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης, τις εγκάρδιες ευχές μου σε όλους τους νέους και τις νέες που είδαν τις προσπάθειες τους να στέφονται με επιτυχία.
Σήμερα ολοκληρώνεται μια προσπάθεια χρόνων, εντατικής μελέτης και πολλών θυσιών. Αρχίζει ένας νέος κύκλος ζωής, γεμάτος νέες εμπειρίες και προκλήσεις. Είμαι βέβαιος ότι θα ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις που απορρέουν από τις ακαδημαϊκές σας υποχρεώσεις και ότι θα αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.
Θέλω ιδιαίτερα να συγχαρώ τις οικογένειες και τους καθηγητές σας που ήταν δίπλα σας όλα αυτά τα χρόνια, με την επιτυχία σας να αποτελεί για όλους ηθική δικαίωση και ανταμοιβή.
Καλωσορίζω, επίσης, τους νέους και τις νέες που εντάσσονται στην ακαδημαϊκή κοινότητα του νησιού μας. Είμαι βέβαιος πως το υψηλό επίπεδο των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Περιφέρειας μας, θα δικαιώσει αμέσως τις προσδοκίες τους για σπουδές διεθνούς κύρους.
Τα παιδιά που δεν είχαν φέτος τα επιθυμητά αποτελέσματα, ας μη λησμονούν ότι από αυτή τη διαδικασία βγήκαν πιο δυνατά και ότι εξακολουθούν να έχουν κάθε δυνατότητα να διαμορφώσουν το μέλλον τους , παραμένοντας πιστά στις προσδοκίες και στα όνειρά τους.
Με τις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο να εκκινούν πάντα από τη νέα γενιά, εύχομαι καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη σε όλους και σε όλες.

 

 

 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter