Κρήτη: Missing Alert! Ώρες αγωνίας για τον 20χρονο φοιτητή. Τεράστια η κινητοποίηση

0
302

‘Ώρες αγωνίας για την οικογένεια και τους συγγενείς του 20χρονου φοιτητή Κοσμά Κακούρη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας από την περιοχή “Κάμπος” Καβροχωρίου Ηρακλείου, όπου και εθεάθη τελευταία φορά.

Μέχρι στιγμής, οι έρευνες που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του, δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

Στις έρευνες συμμετέχουν 3 άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο οι οποίοι αυτές τις ημέρες, μέρα – νύχτα χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή του Καβροχωρίου. 

Για την εξαφάνιση του Κοσμά Κακούρη ενημερώθηκε το Χαμόγελο του Παιδιού απογευματινές ώρες του Σαββάτου και κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδέχεται συντρέχουν λόγοι οι οποίοι να θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Παράλληλα το Χαμόγελο του Παιδιού συμμετέχει και στις έρευνες για τον εντοπισμό του με εθελοντές. 

Ήταν ενεργός στο Snapchat;

Την ίδια ώρα, ερωτηματικά έχει προκαλεί το σχόλιο της Βρετανίδας φίλης του Κοσμά, σε ανάρτησή της στο Facebook, σε συγγενικό πρόσωπο του φοιτητή.

Σύμφωνα με τη Beth Lewis, η οποία έχει δημοσιεύσει και σχετικό φωτογραφικό υλικό (print screen), ο Κοσμάς Κακούρης φέρεται να ήταν ενεργός στο Snapchat, περί τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου και, όπως καταδεικνύει η εφαρμογή, φέρεται να βρισκόταν στην περιοχή του Kαβροχωρίου.

Οι συγγενείς όμως εκτιμούν ότι το σήμα φαίνεται από το κινητό του Κοσμά, το οποίο ο 20χρονος έχει αφήσει στο σπίτι στο Καβροχώρι. Δεν το έχει μαζί του και γι αυτό οι έρευνες των αρχών εξελίσσονται σχεδόν στα τυφλά. 

 

Και η “Γραμμή Ζωής” μέσω του Silver Alert έχει κινητοποιηθεί με ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter