Κρήτη: Κυκλοφορούσε με κάνναβη και μαχαίρι στο αυτοκίνητο

0
83

Στην σύλληψη ημεδαπού προχώρησαν αστυνομικοί του ΤΑΕ Μυλοποτάμου, κατά την διάρκεια βραδινού ελέγχου στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ρέθυμνο. Κατά την διάρκεια του ελέγχου στο όχημά του, βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες και όπλα.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο:

“Συνελήφθη, χθες (19.09.2022) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (19.09.2022) το βράδυ από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο ημεδαπός.

Κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, εκατό επτά (107) γραμμάρια κάνναβης, μαχαίρι και κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης παράνομων δραστηριοτήτων. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.”

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter