Κρήτη: Κόστισε 64.900 ευρώ η επισκευή αποφρακτικού μηχανήματος

0
61

Παραλήφθηκε τις προηγούμενες ημέρες από την Υπηρεσία Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας, παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Μάνου Λουτσέτη, του Δ/ντη της Υπηρεσίας κ. Γιώργου Μαράκη και του χειριστή του μηχανήματος κ. Δημήτρη Γκέλη, το αποφρακτικό μηχάνημα του Δήμου μετά την πλήρη επισκευή της υπερκατασκευής του, συνολικού κόστους 69.400€.

Οι πολλαπλές λειτουργίες της υπερκατασκευής του μηχανήματος όπως η απόφραξη, η αναρρόφηση, η ανακύκλωση, η πλυστική λειτουργία κ.α. υπολειτουργούσαν με αποτέλεσμα το μηχάνημα να μη μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως και σε μερικές περιπτώσεις καθόλου στην κάλυψη των αναγκών της Υπηρεσίας.

Σχετικά με την αγορά ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης δήλωσε τα εξής: «Ολοκληρώθηκε μετά από μεγάλη προσπάθεια η επισκευή του αποφρακτικού μηχανήματος αποχέτευσης.

Είναι η πρώτη φορά, μετά από 13 χρόνια που αγοράστηκε το μηχάνημα, που ο Δήμος Ιεράπετρας αναλαμβάνει την τόσο μεγάλη αυτή δαπάνη και προχωρά στην καθολική επισκευή της υπερκατασκευής.

Προχωράμε επισκευάζοντας, συντηρώντας και αγοράζοντας νέα μηχανήματα που λύνουν αποτελεσματικά προβλήματα καθημερινότητας σε λιγότερο χρόνο, αυξάνοντας την απόδοση των υπηρεσιών προς όφελος των δημοτών.»