Σε επεισόδιο μεταξύ συγγενών των εμπλεκομένων εξελίχθηκε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε ξημερώματα στο Γιόφυρο Ηρακλείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΠΑΤΡΙΣ, Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της οδηγού της μηχανής στο πόδι. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή βοήθειας.
Λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο ο πατέρας της νεαρής οδηγού του αυτοκινήτου και ο γιος της περίπου 70χρονης οδηγού της μοτοσικλέτας. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν, με την ένταση να κλιμακώνεται γρήγορα σε συμπλοκή.
Παρευρισκόμενοι επενέβησαν για να τους χωρίσουν και να αποτρέψουν την περαιτέρω κλιμάκωση του επεισοδίου, ενώ η κατάσταση εκτονώθηκε όταν η τραυματισμένη οδηγός της μηχανής επιβιβάστηκε στο ασθενοφόρο για τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, συνοδευόμενη από τον γιο της.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε τόσο το τροχαίο όσο και το επεισόδιο διερευνώνται.














