Κρήτη: Επίσκεψη Εισαγγελέα σε εμβολιαστικό κέντρο

0
38

Στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, βρέθηκε σήμερα το πρωί η Αντιεισαγγελέας Λασιθίου κ. Κανιαδάκη συνοδευόμενη από τον Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου κ. Γ. Παναγιωτάκη μετά τα δεκάδες περιστατικά πλαστών και παράνομων πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης που εντοπίζονται καθημερινά σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ράδιο Λασίθι δεν υπάρχει κάποια καταγγελία ή υποψία για παράτυπες διαδικασίες στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και η σημερινή επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της ειδικής παραγγελίας του Προέδρου του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα, ο οποίος έχει ζητήσει, ατύπως και προληπτικά, από τους Εισαγγελείς της χώρας να επισκεφθούν τα κατά τόπους εμβολιαστικά κέντρα και να εξετάσουν το κατά πόσο λειτουργούν όπως προβλέπεται αλλά και να γνωρίσουν καλύτερα τις διαδικασίες προκειμένου να μπορέσουν να δράσουν άμεσα σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο ύποπτο περιστατικό.

Αυτό συνέβη και στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου η Αντιεισαγγελέας ενημερώθηκε, μεταξύ άλλων, για τις διαδικασίες που ακολουθούνται και προφανώς κατά την κρίση των αρμόδιων αρχών δεν αποκλείεται ανάλογοι έλεγχοι να γίνουν και στα υπόλοιπα εμβολιαστικά κέντρα του νομού.

Στόχος των ερευνών θα είναι «ύποπτα» στοιχεία ιδιαίτερα στο υγειονομικό προσωπικό, χωρίς μέχρι τώρα σε επίπεδο Κρήτης να έχει υπάρξει κάτι χειροπιαστό.

ΠΗΓΗ: radiolasithi.gr