Κρήτη: Ελεύθερος ο 59χρονος εκπαιδευτικός που κατηγορήθηκε ότι θώπευσε 10χρονη

0
210

Νέα δεδομένα προέκυψαν στην υπόθεση της καταγγελίας μίας 10χρονης σε βάρος εκπαιδευτικού σε σχολείο της ενδοχώρας, καθώς, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι γονείς του παιδιού σήμερα μετέβησαν ξανά στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου (όπου είχαν κάνει την αρχική καταγγελία) και κατέθεσαν συμπληρωματικά, αναιρώντας αυτά που είχαν αρχικά ισχυριστεί ότι τους είπε το παιδί τους. 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την αρχική καταγγελία, η 10χρονη φέρεται να ανέφερε στην οικογένεια της πως ο δάσκαλος την θώπευσε σε σημεία του σώματός της.

Στην αρχική της κατάθεση στους αστυνομικούς η 10χρονη επανέλαβε όσα είχε πει στους γινείς της στην πορεία όμως ακολούθησε συμπληρωματική κατάθεση, η οποίασ αναιρεί τα βασικά σημεία της προιηγούμενης.

Ο Εισαγγελέας Ρεθύμνου όπου οδηγήθηκε το μεσημέρι ο 59χρονος εκπαιδευτικός δεν άσκησε ποινική δίωξη και παράγγειλε προκαταρκτική εξέταση, ώστε να επανεξεταστούν όλοι οι μάρτυρες για να προκύψει εάν υπάρχει αδίκημα.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, 59χρονος εκπαιδευτικός; ο οποίος από την αρχή είχε αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter