Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά την απολογία τους στον ανακριτή Ρεθύμνου, δύο αλλοδαποί που συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης στον Μυλοπόταμο.
Οι δύο άνδρες φέρονται να εμπλέκονται σε εγκληματική ομάδα που ερευνάται για υποθέσεις απάτης σχετικά με κτηνοτροφικές επιδοτήσεις, καθώς και για αδικήματα που αφορούν ναρκωτικά, όπλα, φοροδιαφυγή, κλοπές, φθορές και ζωοκλοπές.
Συνολικά για την υπόθεση έχουν γίνει 10 συλλήψεις. Εκτός από τους δύο αλλοδαπούς, ελεύθερες με περιοριστικούς όρους έχουν αφεθεί και τέσσερις γυναίκες που συνελήφθησαν ως εμπλεκόμενες στην υπόθεση.
Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου ένας άνδρας και οι δύο γιοι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις φέρονται να είχαν κεντρικό ρόλο στη δράση της ομάδας.















