Κρήτη: Είχε την ηρωίνη στο σπίτι του και συνελήφθη

0
92

Σημαντική ποσότητα ηρωίνης έκρυβε στο σπίτι του ένας 47χρονος Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου από την ΕΛ.ΑΣ.:

Ο 47χρονος συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου. Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 47χρονου και στην συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 237 γραμμάρια ηρωίνης και ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον κατασχέθηκε το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter