Κρήτη: Είχε κλέψει από αυτοκίνητο μέχρι παπούτσια

0
66

Αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ένδυσης και υπόδησης τραπεζικές κάρτες και διάφορα έγγραφα. Ο λόγος για έναν 36χρονο Ηρακλειώτη, με τους αστυνομικούς να βάζουν τέλος στην δράση του. 

Σύμφωνα με αναλυτικό δελτίο της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη, χθες (13.12.2018) το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου 36χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.

Εξιχνιάστηκαν ακόμα τρεις (3) υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε οχήματα και σε επιχείρηση και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρους 36χρονου ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, χθες (13.12.2018) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίσθηκε ο 36χρονος και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτόν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλειδί αυτοκίνητου και κινητό τηλέφωνο.

Στην συνέχεια ακολούθησε έρευνα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που βρισκόταν πλησίον του 26χρονου κατά την διάρκεια της οποίας βρεθήκαν και κατασχέθηκαν διάφορα είδη ένδυσης και υπόδησης ηλεκτρονικές συσκευές που δεν μπορούσε να δικαιολόγηση την προέλευση τους.

Για το εν λόγω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή χθές (13.12.2018) το πρωί.
Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 36χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 15.10.2018 έως 12.12.2018 είχε διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε, ηλεκτρονικές συσκευές (φορτιστές, συσκευή σκληρού δίσκου, ακουστικά κ.λ.π.) χρήματα ,είδη ένδυσης και υπόδησης , κινητό τηλέφωνο, προσωπικά έγγραφα και χρεωστικές κάρτες.