Κρήτη: “Έφυγε” από τη ζωή πρώην Αστυνομικός Διευθυντής

Κρήτη: “Έφυγε” από τη ζωή πρώην Αστυνομικός Διευθυντής

Θλίψη έχει προκαλέσει στη ρεθυμνιώτικη κοινωνία η είδηση του θανάτου του πρώην αστυνομικού διευθυντή, υποστρατήγου ε.α. Γιώργου Μελαμπιανάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Ο εκλιπών υπηρέτησε επί σειρά ετών στην Ελληνική Αστυνομία, διακρινόμενος για το ήθος, την εντιμότητα και την αφοσίωσή του στο καθήκον.

Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του υπηρέτησε, μεταξύ άλλων, ως αστυνομικός διευθυντής, ενώ διετέλεσε και διοικητής της Τροχαίας Χανίων, αφήνοντας θετικό αποτύπωμα στους συναδέλφους και στην τοπική κοινωνία.

Όσοι τον γνώρισαν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο με υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς, ιδιαίτερα αγαπητό στον επαγγελματικό και κοινωνικό του περίγυρο.

Σε προσωπικό επίπεδο, μαζί με τη σύζυγό του, Χρυσούλα, δημιούργησαν μια δεμένη οικογένεια με παιδιά και εγγόνια.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 21 Μαρτίου, στις 15:00, στις Βρύσες Αγίου Βασιλείου, τόπο καταγωγής του εκλιπόντος. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου από τις 14:00, όπου συγγενείς και φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να του απευθύνουν το ύστατο χαίρε.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο X (Twitter)