Κρήτη: Διπλό τροχαίο με αγροτικό και μηχανή στο ίδιο σημείο, μέσα σε μια ώρα

0
254
φωτό αρχείου

Δύο τροχαία στο ίδιο σημείο σημειώθηκαν με διαφορά λίγης ώρας την Παρασκευή το απόγευμα στην εθνική οδό Ηρακλείου Αγίου Νικολάου 

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 17.00 στο ύψος του Αγίου Γεωργίου στο Σεληνάρι, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός ενός αγροτικού, στο οποίο επέβαινε και μια γυναίκα, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα, το όχημα να ανατραπεί. 

Στο σημείο έφτασε πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε το περίπου 70χρονών ελληνικής καταγωγής, ζευγάρι στο ΠΑΓΝΗ, το οποίο είναι σύμφωνα με πληροφορίες σε καλή κατάσταση.

Σαν να μην έφτανε το παραπάνω τροχαίο, που για λίγη ώρα μάλιστα προκάλεσε μποτιλιάρισμα και αναστάτωση στην Εθνική οδό, περίπου 45 λεπτα αργότερα σημειώθηκε  ένα ακόμη ατύχημα. 

Αυτή τη φορά, ο άτυχος ήταν ένας οδηγός μοτοσυκλέτας, που στο ίδιο ακριβώς σημείο που ανετράπη νωρίτερα το αγροτικό, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του. 

Στον τόπο του ατυχήματος έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον περίπου 40χρονο οδηγό στο νοσοκομείο, ο οποίος δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια και των δύο τροχαίων ατυχημάτων διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας.